Skip to main content

Motorles compact

Motorles compact Rijschool WierengaGoed en Snel je rijbewijs, dat kan!

Als je dit jaar je rijbewijs wilt halen dan adviseren wij om je nu meteen in te schrijven voor het theorie-examen motor op cbr.nl

De wachtlijsten bij het CBR zijn erg lang door oa. personeelstekorten, je kunt wel vast starten met lessen maar hoe eerder je theorie hebt hoe beter ;-)

De basis van de compact opleiding is 16 uur les met examens (indien 16 uur niet genoeg is dan kun je dit aanvullen met losse lessen).

Ben je handig dan doen we 2 of 3 blokken (van 4 uur les) oefeningen en examen, daarna 2 of 3 blokken (van 4 uur les) in het verkeer en examen.

Het voordeel van deze opleiding is dat je in een korte tijd zeer veel kunt leren en snel examen kan doen.

We hebben voor deze opleiding een zeer hoog CBR-slagingspercentage, al jaren ruim 95% ;-)

Voor de compactopleiding moet je in het bezit zijn van een autorijbewijs en bij voorkeur wat brommer/scooter ervaringen hebben. Daarnaast dien je gemiddeld handig of handiger te zijn, ben je minder handig of je weet dat je meer tijd nodig hebt om te leren, dan kun je beter de normale opleiding doen en in blokuren rijden.

Intest

Om een inschatting te maken van het aantal lessen die je nodig hebt doe je eerst een intest/1e les (ca. 2 uur). De compact opleiding doen we met dagdelen (4 uur), een ochtend of middag doordeweeks.

In overleg kan deze opleiding ook in 3 of 4 dagen.

De 1e les doen we met maximaal 1 of 2 cursisten, dus niet met een hele groep tegelijk zoals bij de sommige collega's.