Skip to main content

Motorrijbewijs

Motorrijbewijs Motorrijschool Wierenga Yamaha MT 07 ABS

Haal zo snel mogelijk je theorie voor de motor rijbewijs, we kunnen het AVD-examen (verkeersdeelneming) pas indelen wanneer je het theoriecertificaat in bezit hebt! 

Wanneer je een autorijbewijs hebt kun je wel vast starten met lessen en het AVB-examen (oefeningen) doen.

Ook is het raadzaam om onze rijschool vast te machtigen op cbr.nl voor het AVB en AVD examen en de gezondheidsverklaring in te vullen (als je gezond bent alle vragen met NEE invullen). Dan kunnen we alvast vrijblijvend wat examens inkopen, ons nummer is 6231A1.

Motorrijschool Wierenga is een echte motorrijschool voor Utrecht en omgeving! Tijdens de motorrijlessen staat het het goed leren motorrijden bovenaan. De motorles is op jouw niveau en tijdens de motorlessen in het verkeer rijden we met maximaal 2 leerlingen.

  • Al onze motorlessen in het verkeer worden opgenomen en besproken, zie een voorbeeld hiervan in dit filmpje.
  • Wij geven les op de Yamaha MT 07 ABS (A2 en A rijbewijs), opleiding A1 rijbewijs in overleg.
  • De instructeurs begeleiden zoveel mogelijk vanaf de motorfiets.
  • De 1e les doen we privé, en worden alle onderdelen van het motorrijden behandelt.

De motorlessen worden gegeven door de broers Andre en Eric Wierenga, zij geven al vanaf hun 18e fulltime motorles en hebben al heel wat cursisten aan hun rijbewijs geholpen. Het CBR-slagingspercentage ligt al jaren ruim boven de 90%.

Uit veiligheidsoverweging nemen we alleen motorleerlingen aan die in het bezit zijn van een autorijbewijs!
(Heb je i.p.v. van een autorijbewijs een brommer rjjbewijs en veel brommer/scooter ervaring dan is het wel mogelijk om te starten met motorles, je dient dan wel eerst je motor theorie te halen)

Andre Wierenga
Andre verzorgt vooral de normale opleiding, hij geeft lessen in blokken van 2 uur. Je rijdt minimaal 1x per week maar in overleg kun je ook meer lessen per week rijden. 
Hij is een rustige instructeur en heeft veel geduld.
Hobby's: Met zijn campertje op vakantie, motorrijden en lekker eten.

Eric Wierenga
Eric verzorgt de compactopleiding en meerdaagse opleiding, hij lest in blokken van 4 uur (ochtend of middag). De lessen zijn doordeweeks en gaan in overleg, meerdere lessen per week zijn mogelijk. Het voordeel van blokken van 4 uur is dat je veel rendement uit een les kunt halen.
Eric geeft veel feedback en houdt van aanpakken. Wanneer je hier tegen kunt dan kun je "GOED en SNEL" je rijbewijs halen.
Hobby's: paramotorvliegen (www.paramoteur.nl), op stap met zijn campertje en toeren met zijn Honda Monkey.